*Здравјето не е привилегија за богатите луѓе. Тоа треба да е приоритет на секој од нас. Трошиме илјадници денари за мода и најнова технологија, а на доктор одиме . . . на жалост кога е веќе доцна.*


МЕД И СОН ДУО се занимава со директна презентација и продажба на WOOLMARK производи, направени од најквалитетни материјали и суровини по меѓународни стандарди. Прозиводите се заштитени со Сертификат за WOOLMARK квалитет, редовно тестирани и поминати низ строга контрола за квалитет, па токму и затоа заштитниот знак на Woolmark претставува гаранција за квалитет.

Нашиот тим е составен од млади агенти чија цел е да го доближат бенефитот од здравствено терапевтските производи од Woolmark, преку директни презентации до пошироката народна маса. Зошто работиме на принцип на презентации? Затоа што на секој човек треба да му се овозможи да се запознае од блиску со производот, да го разгледа, проба и тестира.

Целта на нашата работа е да Ви го олесниме животот, да Ви помогнеме преку секојдневните навики да го подобрите Вашето здравје со користење на квалитетни производи изработени од природни материјали.

Постоиме за Вас и Вашите најблиски.

Нашата мисија е да Ви ги претставиме овие здравствени производи, а уште поважно нивната корист за здравјето и начинот на кој можат да Ви помогнат во секојдневниот живот, со тоа да ги задоволиме потребите за поздрав и поудобен живот на оние кои го ценат квалитетот и се грижат за своето здравје и здравјето на своите најблиски.

Приклучете се и Вие во нашата парола *ЗАЕДНО КОН ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ* и бидете дел од групата на илјадници задоволни клиенти.