Перницата е анатомска, ортопедска, антибактериска и антиалергиска

Одржува правилна положба на вратот во текот на ноќта, а со тоа и не пречена циркулација на крвта до мозокот додека спиеме

Секогаш се враќа во својата првобитна форма без разлика како ќе ја притиснеме

Димензии 40*80

Идеална за секој облик на глава

Единствена антибактериска перница на пазарот, изработена од чист памук што овозможува перење на 90 степени, без центрифуга

Перницата помага при мигрена, главоболка, несоница, проблеми со хрчење, вртоглавици при станување, посебно добра за луѓе со срцеви заболувања