ПОКРИВАЧ И ПЕРНИЦА

Изработен од најквалитетната австралиска мерино волна

Покривачот од мерино волна е посебно пријатен и удобен за спиење

Има благопријатно делување на човековиот организам, непредизвикува алергија, ја одржува телесната температура и овозможува дишење на кожата со што штити од прекумерно потење