ПОКРИВАЧ И ПЕРНИЦА

Чиста мерино волна од двете страни

Димензии на покривач 140*200, перница 40*60

Три мечиња за три генерации

Најдобар, квалитетен подарок за нашите деца со кој ги заштитуваме додека спијат, додека растат и се развиваат