Лесен и практичен за употреба, за домашна употреба и за канцеларија

Работи на принцип на ротирање на кугли со што ги опфаќа сите рефлексни точки на стапалата

Ја подобрува циркулацијата на целиот организам, директно ги стимулира рефлексните точки и ја подобрува функцијата на внатрешните органи, го штити мускулниот систем и ги ублажува грчевите, го подобрува физичкиот изглед и ја зголемува покретноста особено на повозрасните луѓе, посебно бенефитен за спортисти и луѓе кои имаат поголем напор на стапалата при работното место (производство, возачи)

Две нивоа на начин и јачина на масажа

Можност за загревање

Регулација на време