• МЕД И СОН ДУО ви представува

    АКВА ФИЛТЕР

    ЗА ВАШИОТ ПОЗДРАВ ЖИВОТ
  • Мултифункционален Масажер

    МЕГА КИНГ

    ЗА ЦЕЛОСНА МАСАЖА НА ВАШЕТО ТЕЛО

*Здравјето не е привилегија за богатите луѓе. Тоа треба да е приоритет на секој од нас. Трошиме илјадници денари за мода и најнова технологија, а на доктор одиме . . . на жалост кога е веќе доцна.*

layout styles

Релакс Перница

Перницата е анатомска, ортопедска, антибактериска и антиалергиска

Перницата помага при мигрена, главоболка, несоница, проблеми со хрчење, вртоглавици при станување, посебно добра за луѓе со срцеви заболувања