Придружете се и Вие и станете дел од многуте задоволни клиенти-корисници на биомагнетните производи.

Магнетите се користеле во терапевтски намени уште во Древна Кина, Стар Египет и Грција пред илјади години, а денес се широко распространети во медицината низ многу развиени држави.


Биомагнетната терапија ја сочинуваат производи кои содржат во својот состав биомагнетни ленти, производи наменети за секојдневна употреба што ја прави терапијата природна незаменлива метода за подобрување на здравјето на човекот.


Биомагнетната програма/терапија е намената пред се за подобрување на циркулацијата. Сите заболувања настануваат кога циркулацијата на крвта е попречена и отежната, па токму затоа првиот бенефит од терапијата е да се подобри циркулацијата низ целото тело, чекор кон подобро здравје. Медицината потврдува дека подобрувањето на циркулацијата е единствен спас од хронична главоболка, мигрена, несоница и депресија.


Биомагнетите директно влијаат на нашите коски. Секојдневната терапија користејќи ги производите овозможува постепено намалување на болките во коските речиси до нивно исчезнување. Посебно е докажана во ублажување на болките од ишијас, реума, артритис, шилци, спондилоза и остепороза. Истовремено терапија ги намалува болките и го стагнира процесот на заболување, не му дозволува да премине во погорна фаза и да се шири. Терапијата делува и на состојба кога има стеснување помеѓу пршлените или фатени нерви помеѓу пршлените што резултира со ослабена функција на екстремитетите и благотворно влијае на целиот мускулен систем.

Во биомагнетните производите освен магнетните ленти, вметната е и карбонска мрежа која штити од штетните зрачења од подземните води, зрачења од атмосферата и од сите електронски апарати околу нас.


Биомагнетната терапија го регенерира целиот организам, го зајакнува имунитетот и ја подобрува општата виталност на човекот.

МЕД И СОН ДУО ДОО
МЕД И СОН ДУО ДООЕЛ

увоз-извоз Крива Паланка

СЛЕДЕТЕ НÈ