Биомагнетна терапија за грбот, кичмата и лумбалниот дел за луѓе кои подолго време поминуваат во седечка положба

Ја подобрува циркулацијата и ги намалува болките во рбетот и кичмата

По состав памук со проткаено сребро, биомагнетни ленти и карбонска мрежа