Анатомска, ортопедска и антибактериска перница која се пере на 90 степени без центрифуга

Антиалергиска перница со навлака од памук со проткаено сребро

Биомагнетна лента која доаѓа точно во пределот на вратот

Биомагнетот ги намалува болките во вратот и вратните пршлени и ја подобрува циркулацијата на крвта до мозокот

Посебно наменета за луѓе кои страдаат од мигрена, спондилоза, шилци, несоница

Се отстранува биомагнетот, навлаката се пере на 30 степени без центрифуга