Се препорачува за луѓе со коскени заболувања, дискуспатија и дискусхернија, мигрена, чести главоболки, слаба циркулација, секако и за здрави луѓе на кои им е неопходно ефективно да одморат од секојдневниот стрес

Антибактериски површински слој од памук со проткаено сребро

5 цм ладно лиена пена, најнова најсовремена ортопедска технологија наменета за спиење, правилно ја распределува тежината со цел да овозможи непречена циркулација и ефективно одмарање

5 биомагнетни ленти кои овозможуваат магнетна терапија за регенерација на целиот организам

Ја подобрува удобноста на вашиот кревет а со тоа и удобноста на вашиот сон

Поларизација север-југ

Заштита од зрачења

Различни димензии